Menu
Frumuețe

I ❤️ Makeup – Iluminatorul Dragon’s heart

Bună, cf? Todo bien? Începusem să scriu articolul acesta de Sfinții Constantin și Elena și wow, ce surpriză, îl public tocmai acum! But still…

Funny story:

Eu trăiesc în lumea mea și cred că n-am găsit încă rețeta atenției distributive. Nu, că… țintesc chiar departe. Voiam să zic că n-am descoperit ATENȚIA și atât. Chiar și când pare că sunt atentă, de fapt, nu sunt. În fine. Nu e atât de grav dar de multe ori am de pierdut de la lucruri mărunte până la altele mai importante. Chiar și așa, am învățat să nu-mi bat capul chiar și atunci când pierd chestii: de la experiențe la obiecte. Asta este o cu totul altă poveste. Dar mă rog, am zis, e pompoasă toată introducerea aceasta raportată la ceea ce vreau să povestesc de fapt.

Acum două săptămâni, stând de vorbă cu colega mea Iulia, primesc un e-mail pe adresa mea de la job din partea Elefant.ro. Mare mi-a fost mirarea când am văzut e-mail-ul pentru că din câte îmi aminteam eu, nu mă abonasem la site și cu atât mai puțin de pe adresa de Orange. N-ar fi fost exclus, pentru că n-am încredere în memoria mea când vine vorba de așa ceva, but still. Slabe șanse. Atunci Iulia mi-a spus că în Martie, pe data de 8, de Ziua Femeii, am primit toate gagicile din companie câte un voucher de 75 lei pe site-ul Elefant.ro.

Pasul 1:

Am dat rapid un search în inbox și am găsit și voucher-ul respectiv. Am verificat dacă mai este valabil și bucurie mare, era valabil până prin Septembrie.

Pasul 2:

Am intrat pe Elefant.ro, să văd ce aș putea să-mi cumpăr. În general nu-mi lipsesc produse când vine vorba de machiaj pentru că tot ce folosesc este fondul de ten, mascara, blush, tuș și pudră cât să-mi păstreze fața în același loc până la finalul zilei.

În schimb, îmi doream de ceva timp să-mi cumpăr cartea THE SKINCARE BIBLE de Dr. Anjali Mahto pe care o găsisem în Cărturești dar nu eram pregătită financiar să o achizționez în ziua respectivă. Nu întrebasem dacă acceptă bonuri de masă. Meet me at my low. Am găsit-o în schimb pe Elefant.ro. Pentru că prețul cărții era mai mic decât valoarea voucherului meu, a trebuit să mai cumpăr ceva, astfel încât, în urma reducerii, prețul să depășească 0 lei. Ați înțeles voi.

După o lungă căutare de maxim… 10 minute în total, am găsit un iluminator de la I ❤️ Makeup, Dragons Heart. Prețul era de 30 lei dacă-mi amintesc bine și chiar NU aveam nevoie de el. Așa că l-am adăugat în coș astfel încât să îndeplinesc condițiile plasării comenzii.

I ❤️ Makeup, cred, nu sunt sigură, dar poate sti tu, este o ramură a brandului Revolution?

Nu știu, așa pare. Am dat un search pe Google și apărea ca fiind un produs Revolution. Deci, dacă ai idee, mi-ai lumina existența. Scrie-mi în comentarii dacă ESTE sau NU ESTE Revolution. Mulțumesc, și te iubesc, și ai un fund mișto!

Iluminatorul Dragon’s Heart

Am o grămadă de iluminatoare și cred că nu mă fac bine vreodată dar n-are rost să mai zic. L-am cumpărat pentru că există o oarecare logică și în cazul meu din când în când. Băi, n-aveam unul cu mai multe culori în același ambalaj. N-aveam, asta e scuza mea!

Partea bună în cazul meu este că Elefant.ro la fel ca multe alte site-uri de shopping au adoptat livrarea în anumite magazine sau easy-box-uri. În cazul meu, fiind mai mult timp la muncă decât acasă, am ales să-mi livreze în punctul Elefant.ro din Auchan Titan care este la doi pași de casă.

L-am ținut la păstrare de când am ridicat comanda tocmai pentru a-l poza și prezenta aici cu tine astăzi.

De aici începe recenzia de fapt! Stiu că vorbesc mult si mă pierd în detalii însă aici, acum, scriu recenzia! Dă-i cu scroll, multumesc!

Există 5 nuanțe în acest ambalaj foarte drăguț și feminin în formă de inimioară. Nunațele sunt unele calde și m-am gândit când l-am ales că este perfect acum că se apropie vara și mă voi bronza. Pleacă de la stânga la dreapta după cum urmează: Roșu, roz, auriu, bej, galben. Mă rog, sunt sigură că există denumiri mult mai pompoase pentru aceste culori dar nu le știu. De aceea mă voi folosi de fotografii.

Sunt foarte sidefate ceea ce e abosulut normal atunci când discutăm despre un iluminator mai ales că rolul lui este de a reflecta lumina pe zonele cele mai înalte ale feței.

Prețul este de 30 lei și am descoperit că am o oarecare aplecare către produsele low budget care își fac treaba extraordinar.

Aș putea chiar începe o serie legată de astfel de produse. La urma urmei, nu mă costă foarte mult și cred că ți-ar fi de folos. Eu țin minte că eram mereu în căutare de produse de machiaj la prețuri mici tocmai pentru că nu sunt vreo profesionistă în domeniu iar în viața de zi cu zi nu mă machiez excesiv. Da, chiar e o idee bună. Bravo Alexandra!

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu