Menu
Frumuețe

Rutina de îngrijire a tenului dimineața

Buna dimineata, girls!

Hai bine, știu că nu mai e dimineață dar eu încă sunt în izolare așa că pentru mine timpul e relativ. Cred că am început să funcționez pe un alt fus orar. În orice caz, vin azi la voi cu un material prin care vă arăt rutina mea de îngrijire a tenului dimineața. Practic, ce produse folosesc eu în fiecare zi înainte să-mi aplic machiajul.

Curatarea tenului cu Gerovital gel spumant

Am mai scris eu despre acest gel de curățare în articolul Gerovital KIT OF NO FEAR. Vă spuneam acolo că rolul acestui gel de curățare este să reducă activitatea bacteriană cu până la 90,70%. În general îl folosesc împreună cu dispozitivul Foreo. Mi se pare că împreună fac o treabă excelentă atunci când vine vorba de curățarea tenului. Mai ales că dimineața nu e nevoie să îndepărtez machiajul pentru că am făcut deja asta seara înainte de culcare.

The Ordinary serum cu Niacinamide 10% si Zinc 1%

Și despre acest serum am vorbit în detaliu în articolul The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%. Așa că nu o să mă lungesc prea tare pe subiect. Folosesc o pipetă pentru întreaga față. În general prefer să aplic serumul pe tenul ușor umed pentru că mi se pare că nu-mi lasă tenul uscat.

Serumul Revox cu acid hialuronic

Despre REVOX nu am apucat să scriu separat însă este un produs foarte asemănător cu cele de la The Ordinary. Un pic mai ieftin dar nu cu mult. Însă este un produs eficient. Acidul hialuronic are rolul de a menține țesuturile hidratate. La fel ca și serumul mai sus menționat, îl aplic pe tenul ușor umed. Nu beau foarte multă apă în timpul zilei așa că singurul mod prin care îmi pot hidrata tenul este să folosesc produse care să facă asta pentru mine.

Crema ultra activa de la Gerovital

Tot în rutina mea de îngrijire a tenului dimineața folosesc crema ultra activă de la Gerovital. Însă pe aceasta nu o folosesc zilnic. Ci doar atunci când am diverse bubițe sau coșuri care mai apar din când în când. Acum am un coș pe obrazul stâng care nu știu exact din ce motiv a apărut însă pentru a ajuta la vindecarea acestuia, folosesc această cremă fix pe problemă. Nu este un produs pe care să-l aplici pe întreaga față ci doar punctual. Acolo unde este nevoie fiind un produs concentrat.

Aceasta se găsește atât pe site-ul FARMEC

Iubita mea din toate timpurile, crema Nouvelle Jeunesse sau Diamskin de la Mary Cohr

Mary Cohr este și va fi mult timp printre favoritele mele. Am tot scris și vorbit despre Mary Cohr atât aici cât și pe YouTube și încă nu s-a schimbat nimic în opinia mea despre acest brand. Nouvelle Jeunesse are toate ingredientele necesare pentru menținerea unui ten tânăr, hidratat și luminos. Pe acesta îl folosesc atât dimineața cât și seara înainte de culcare. Dacă tenul meu este în regulă, folosesc în locul acesteia crema Diamskin în rutina mea de îngrijire a tenului dimineața înainte de machiaj pentru că dă luminozitate pielii și bineînțeles hidratează pielea în profunzime.

Toate produsele Mary Cohr se găsesc în principal pe site-ul TOPLINE dar deși era un brand în mare parte destinat saloanelor acum se poate găsi pe mai multe platforme sau magazine fizice cum ar fi: Farmacia Tei, Bebe Tei, eMag, XpertBeauty, etc.

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu