Menu
Beauty

Noutăți: FOREO BEAR și BEAR Mini

Cine este fan Foreo?

În afară de mine, evident. Eu folosesc de ceva timp FOREO LUNA MINI și mi se pare un dispozitiv smart, practic și cu mult peste toate accesoriile necesare îngrijirii tenului pe care le-am folosit până acum. Pe data de 13 ianuarie 2021 FOREO a lansat un nou dispozitiv și anume FOREO BEAR. Design-ul a rămas la fel de drăguț și feminin dar ceea ce aduce nou este funcția de micro-curenți care „antrenează” pielea astfel încât să-și păstreze fermitatea.

Folosește sistemul ANTI-SHOCK astfel încât FOREO să ofere un dispozitiv 100% SAFE. De asemenea aplicația pentru telefonul mobil a fost adaptată pentru noua funcție și aduce o varietate de tratamente și „antrenamente” faciale.

Combinația de T-SONIC și micro-curenți antrenează peste 65 de mușchi atât la nivelul feței cât și la cel al gâtului. Sună promițător. Pare a fi cea mai efectivă, sigură și non-invazivă variantă prin care ne putem menține tinere.

Foreo Bear si Bear Mini

Dispozitivul a apărut în două variante și anume: LUNA BEAR și LUNA BEAR Mini. Diferențele dintre ele sunt câteva dar din punctul meu de vedere destul de importante. LUNA BEAR are 5 nivele de intensitate pe când varianta mini are până la 3. Dimensiunile diferă între cele două modele. Dar din punctul meu de vedere cea mai importantă diferență o face faptul că LUNA BEAR realizează un tratament facial complet dar și targhetat pe când varianta Mini, fiind o variantă light, face doar targhetat.

Este necesară utilizarea unui serum de hidratare, special conceput cu substanțe conductoare. Utilizarea dispozitivului nu este recomandată fără un astfel de serum sau gel.

Nu am avut ocazia să-l încerc încă, nu știu când se va întâmpla asta, deși sunt super curioasă cum se simte pe piele și mai ales dacă livrează rezultatele pe care le promite și pe care mi le doresc.

Prețul unui dispozitiv FOREO BEAR este de aproximativ 1400 – 1500 lei, iar varianta light și anume FOREO BEAR Mini este undeva la 960 – 1000+ lei. Depinde doar de platforma de unde achiziționați.

Sunt curioasă, câte dintre voi ați testat dispozitivul și cum vi se pare?

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu