Menu
Beauty

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Am început anul cum nu se putea mai bine. Am reușit cumva să iau boala bolilor dintre boli. Și uite așa că mă bucur de o vacanță nesperată de 14 zile. O să îmi ocup timpul scriind și filmând pentru voi. Așadar astăzi scriu despre serumul de la The Ordinary cu Niacinamide 10% și Zinc 1%.

A fost mare vâlvă în online cu produsele de la The Ordinary. De data asta o să fiu cât se poate de sinceră și o să menționez că am fost curioasă cum se manifestă și pe tenul meu.

Îl folosesc deja de mai bine de două săptămâni. A venit deci momentul să împărtășesc și cu voi cele care poate că nu l-ați încercat până acum. O să structurez acest articol în așa fel încât să știți exact la ce ajută, cum funcționează, cum se aplică, preț și unde îl găsiți.

Ce este Niacinamida?

Niacinamida este o substanță pe care de regulă o găsim în ingrediente precum carne, nuci sau ciuperci. Practic este o vitamină solubilă în apă care s-a dovedit fiind benefică în îngrijirea tenului fără să producă reacții adverse. Este blândă cu pielea și reușește să îmbunătățească tenurile cu probleme precum cele acneice, hiperpigmentate, sau care au suferit diverse traume la nivel cutanat. Aceasta reușește să repare în profunzimea pielii agresiunile provocate de mediu cum ar fi poluarea sau razele UV.

La ce foloseste Zincul?

Se știe că zincul este un mineral esențial pielii, părului și sistemului imunitar. Acesta reușește să stimuleze activitatea a cel puțin 100 de enzime. Este necesară o cantitate destul de mică pentru ca diferențele să se poată face simțite în organism sau la nivelul pielii și al părului și nu numai.

zinc

Eu sunt fan declarat al serumurilor pentru că de-a lungul timpului am învățat de la diverse cosmeticiene experimentate că un serum aplicat corect este de fapt elementul cheie în îngrijirea unui ten frumos și strălucitor.

Revenind la The Ordinary, serumul cu niacinamide și zinc mi se pare potrivit pentru tenul meu care este sensibil dar nu neapărat problematic. O dată la ceva timp mai apare câte un coș dar ceea ce mi se întâmplă foarte des este că mă înroșesc foarte ușor. Aici intervine niacinamida din serum care tratează problema aceasta. Și nici că-mi doream mai mult!

După cum probabil ați văzut deja, vine într-o sticluță de 30ml cu pipetă, astfel încât atunci când îl aplicăm să nu contaminăm restul de produs. Eu personal nu aplic serumul direct pe față cu pipeta. Prefer să-l pun in palmă după care cu ambele maini să-l întind pe toată fața.

Ce am observat însă, este că atunci când îl aplic pe tenul perfect uscat, după ce acesta se absoarbe în piele, am senzația de ten uscat. Ca să reduc această senzație neplăcută din punctul meu de vedere, prefer să-l aplic pe tenul ușor umed. La final aplic crema și o mască dacă este cazul.

De găsit se găsește atât online cât și în magazine precum: Douglas, Farmacia Tei, Sephora chiar și eMag. Prețul este cam de 35-40 lei depinde de unde îl achiziționați.

Pro
  1. Ușor de aplicat
  2. Se găsește ușor
  3. Ingredientele
  4. Rezultate vizibile
  5. Prețul
Contra
  1. Trebuie neapărat să îl aplic pe tenul umed astfel încât să nu îmi dea senzația de ten uscat
Author Signature for Posts

1 Comment

Lasa un comentariu