Menu
Beauty

Garnier Nutri Bomb cu lapte de cocos și acid hialuronic

Am intrat în noul an cu bateriile incarcate si cu multa speranta pentru acest nou an

Ca întotdeauna sper la mai mult timp liber și la cât mai mult content aici pe blog cât și pe YouTube. Asta-mi place să fac, e clar. Să scriu, să filmez și să editez spre deliciul vostru. Pentru prima postare din acest an, zic să revin la recenzii și să vă povestesc despre cum mi s-a părut mie masca de la Garnier Nutri Bomb cu lapte de cocos și acid hialuronic.

M-am dus în recunoastere asa cum adesea fac atunci cand am cativa timpi morti la munca

Nu mă aventurez prea departe, recunosc. Magazinul DM este fix lângă magazinul unde lucrez. Așa că din când în când mă mai duc să „mă uit doar”. De data asta m-am uitat cât m-am uitat și în final m-am întors cu o mască monodoză de la Garnier. Am mai citit și auzit diverse păreri la alte fete în poveștile de pe Instagram sau pe bloguri de beauty.

Am citit și la fața locului câteva dintre beneficiile inscripționate pe spatele ambalajului și creierul meu mi-a semnalat faptul că este absolut necesar să o încerc și eu. Asta s-a întâmplat la rândul „intense nutrition + glow”. Am nevoie și de nutriție și de strălucire. Simplu.

lapte de cocos si acid hialuronic
Prin urmare am cumparat-o si am adus-o acasa nerabdatoare sa o folosesc

Dar ceea ce știu și nu sunt vreo expertă, este că trebuie să curăț tenul înainte de orice mască. Fie că este mască cremoasă, fie că produsul este îmbibat într-un șervet așa cum este cea de la Garnier, tenul trebuie pregătit înainte. Masca indifrent de textură, reprezintă întotdeauna ultimul pas din rutina de îngrijire a tenului.

Produsul este testat dermatologic și promite să hrănească tenul, să-l hidrateze și să-l lumineze. Este ceea ce ne dorim toate de la un produs de skincare, right?

Pentru curățarea tenului folosesc gelul spumant purifiant de la Gerovital. Am scris despre el în articolul Gerovital KIT OF NO FEAR. După ce îmi curăț foarte bine tenul folosesc serumul de la The Ordinary Niacinamide 10%. Apoi aplic crema de la Mary Cohr Nouvelle Jeunesse. Despre serumul The Ordinary și crema Mary Cohr n-am să vă vorbesc acum pentru că o să scriu separat.

Pro
  1. Foarte simplu de aplicat
  2. Mirosul wow
  3. Foarte mult serum, se poate folosi atât pe gât cât și pe decolteu
  4. Ingredientele alese sunt benefice pentru majoritatea tipurilor de ten
  5. Prețul 11,50 lei
  6. Se găsesc foarte ușor: DM, Notino.ro, elefant.ro, Mega-Image, Auchan, etc.
Contra
  1. Prea multe ambalaje produse
coconut

După o primă utilizare a măștii Garnier Nutri Bomb, mă declar mulțumită și un pic mai relaxată. Asta datorită mini-experienței SPA de care m-am bucurat chiar acasă. Tenul meu este mai hidratat, mai luminos și foarte fin la atingere. Este rezultatul pe care mi-l doream.

O să mai cumpăr măștile Garnier? Cu siguranță!

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu