Menu
Frumuețe

5 motive să nu-ți pară rău că te-ai tuns

Am bombardat feed-ul și story-urile pe Instagram (@alexacrs – follow me if you wish) cu noul meu look și dacă mă urmărești știi prea bine despre ce vorbesc. M-am gândit să scriu și un articol ce are legătură cu această schimbare. Prin urmare, o să-ți spun cele 5 motive pentru care să nu-ți pară rău că te-ai tuns.

Un par lung nu inseamna neaparat un par mai frumos


Poate este părerea mea, poate rezonezi și tu cu ea dar, la ce bun să ai părul până la mijloc dacă e deshidrat, rupt și despicat? Nu există tratament care să funcționeze 100% în repararea acestuia indiferent de câte poțiuni și descântece folosești încercând să-l salvezi. Cel mai bun doctor rămâne foarfeca.

Este ocazia perfecta sa-ti faci un update al tinutelor si accesoriilor


Nu știu tu, dar eu de fiecare dată când m-am tuns mi-am schimbat un pic și stilul vestimentar. Mi-a plăcut să mă reinventez de fiecare dată. Nu zic să-ți pui roți la șifonier și să-i dai avânt pe scări acum că te-ai tuns. Zic doar că sunt șanse foarte mari să începi să-ți asortezi diferit hainele și accesoriile și o să-ți dea senzația de „nou”. O să-ți placă!

Creste!


Știu că toată lumea spune „lasă că-ți crește la loc!” dar ai impresia că este foarte departe mometul când asta se va întâmpla. Părul crește zilnic cu aproximativ 0,3-0,4 mm. It’s a FACT!

Baietilor le plac fetele cu parul sanatos si frumos. Nu neaparat lung


Eu personal nu m-am gândit dacă le place sau nu vreodată, dar cred că sunt fete care se gândesc la asta și nu zic că e în regulă sau nu, pentru că nu despre asta scriu astăzi. Dar îți spun sigur că părul îngrijit și sănătos este mai sexy decât cel tern, rupt și deshidratat. În plus, contează în primul rând să-ți placă ție. Dacă tu ai atitudinea potrivită, orice vei purta ți se va potrivi.

Este un nou inceput


Acum ai ocazia să încerci noi metode de a-ți stiliza coafura. Te poți inspira online sau chiar de la stilistul tău. Îl poți îndrepta, ondula sau prinde oricum consideri că te avantajează. Dacă îți place cum pică natural, just go with it! Poți încerca noi produse pentru păr ba chiar faci și economie având părul mai scurt.

Am încercat să sintetizez totul cât am putut dar cele scrise mai sus vin de la o fată care a avut părul lung până la brâu, tunsori în „V” cât și drepte, breton drept, breton într-o parte, bob, scări, extensii, etc. Am trecut prin toate emoțiile prin care poate trece o fată care se tunde după ceva timp. În ultimii ani însă am înțeles în sfârșit beneficiile pe care o nouă tunsoare mi le aduce și am învățat să mă bucur de aceasta până când decid să fac o nouă schimbare. Acestea au fost cele 5 motive să nu-ți pară rău că te-ai tuns.

Te-ai tuns pentru tine, nu pentru alții! Singura părere care chiar contează este părerea ta. Zic și eu…
Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu