Menu
Frumuețe

Gerovital KIT OF NO FEAR

Sunt asa entuziasmata ca reusesc in sfarsit sa fac si eu un unboxing!

Este primul așa că sper să fie cu noroc. Gerovital (în parteneriat cu BUZZ Store) este norocosul brand, pentru care fac primul unboxing ever. Trebuie să menționez că acest kit Gerovital KIT OF NO FEAR mi-a fost furnizat în cadrul unei campanii BUZZ Store. Poți să te înscrii și tu dacă vrei în diverse campanii pe care cei de la Buzz Store le lansează. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să te înscrii și să fii activ pe social media.

STOP ACNEE
Daca te-ai uitat la clipul de mai sus…

Ai vazut deja ca cei de la Gerovital mi-au trimis spre testare un kit care se numeste Kit of No Fear!

Este dedicat în special pentru persoanele cu ten problematic. Kit-ul acesta este gândit să acopere mai multe nevoi. Nu trebuie neapărat să suferi de acnee acută ca să îl poți folosi. Proprietățile pe care aceste produse le au se pretează pentru mai multe tipuri de ten. De fapt, părerea mea este aceea că cel mai sănătos ar fi să consulți un medic dermatolog. Deja discutăm de un tratament medicamentos. De creme farmaceutice, poate chiar special realizate în laborator cu ingredienți specifici problemei cu care te confrunți.

GEROVITAL
Am primit in pachet mai multe produse, insa Kit of No Fear este compus din 3 produse:
  1. GEL SPUMANT PURIFIANT – este un gel pentru curățarea și purifierea tenului. Este conceput pentru uz zilnic. Scrie pe ambalaj că reduce activitatea bacteriană cu până la 90,70%.
  2. CREMĂ-GEL SEBUM CONTROL – Redă pielii senzația de confort. Cel mai probabil reglează PH-ul pielii. Pe cutie scrie că reduce secreția de sebum cu până la 58,24%.
  3. CREMĂ ULTRA-ACTIVĂ – Este o cremă concentrată care este recomandat să fie folosită doar acolo unde există probleme. Conține aspirină ceea ce înseamnă că persoanele alergice la aceasta trebuie să aibă mare atenție.

Pe lângă acest kit am mai primit și câteva buline autoadezive. Pe acestea le pot aplica acolo unde apare o bubiță pe care vreau să o maschez. Pe lângă asta o și protejez împotriva factorilor externi precum praf și alte impurități. Am mai primit niște stickere cu diverse mesaje care au legătură cu scopul produselor și un memory stick de 8 Gb. De asemenea, am primit și câteva mostre pe care să le dau mai departe prietenlor mele. Astfel pot încerca și ele gelul de curățate și crema gel purifiantă.

Produsele se găsesc atât în magazinele fizice GEROVITAL cât și online pe site-ul FARMEC. Găsești toată gama dând un click AICI. Prețurile o să vezi că sunt foarte bune în sensul de accesibile. O să revin cu un alt articol într-o săptămână poate, ca să am timp să testez totuși produsele și să-ți povestesc câte ceva despre acestea.

Author Signature for Posts

3 Comments

Lasa un comentariu