Menu
Frumuețe

L’Oreal Paris True Match

Daca ai dat click pe acest articol inseamna ca si tu esti in cautarea unui nou fond de ten

Unul care să-ți satisfacă anumite nevoi și cerințe. Așa că o să te ajut cu câteva impresii despre fondul de ten L’Oreal Paris True Match.

Fac asta în speranța că poate îți va ușura decizia. Am avut de-a lungul timpului mai multe branduri de fond de ten. Unul dintre ele era profesional. Este vorba de cel de la Kryolan. Pe acesta l-am menționat în vlogul cu PRODUSE FAVORITE pe care îl găsești dând un click AICI. Printre altele se numără și Revlon, Maybelline și Bourjois.

Dar acum mi-am setat trei criterii atunci cand m-am hotarat sa-mi cumpar un nou fond de ten:
  1. Preț accesibil, astfel încât să păstrez o continuitate atunci când vine vorba de restocare
  2. Să fie genul de fond de ten care să se întindă ușor pe față fără prea multe eforturi și artificii
  3. Să fie un produs care atunci când începe să oxideze să nu-și schimbe foarte mult nuanța. Să nu să apară efectul de „mască”.
Si uite asa am luat la rand articole online si raioane pline de produse de makeup

M-am oprit la DM la raftul L’Oreal. Am găsit fondul de ten L’Oreal Paris True Match. Poate că știai deja, poate că l-ai avut și poate că e tardiv articolul acesta. Sper totuși că va fi de folos altcuiva care se află în căutarea unui nou fond de ten.

loreal true match

Azi dimineață am încercat pentru prima dată produsul și pot să-mi dau cu părerea la 12 ore distanță. Trebuie să menționez un aspect important. Am ales să nu folosesc primer astăzi. Am întins fondul de ten cu mâna pentru că spre rușinea mea am rămas fără beauty blender. Dar în orice caz, fondul de ten True Match s-a întins foarte bine, fără eforturi din partea mea. Am folosit o pompiță ca și cantitate de produs dar sigur puteam și cu mai puțin.

Mătuiește fața dar asta pentru că este foarte posibil să conțină pudră. Deci este potrivit pentru un ten cu tendință de îngrășare. În orice caz, plusul aici este că nu am avut un aspect încărcat iar după câteva ore bune în care l-am purtat a oxidat în parametri normali. Nu a fost nicio diferență reală față de nuanța pe care o avea dimineața și cea pe care o are la acest moment.

true match

În magazinul DM din incinta București Mall, L’Oreal True Match a costat în jur de 63 lei. Am făcut un mic research și am văzut că prețurile variază în funcție de platforma de pe care este achiziționat produsul. De exemplu, pe Notino.ro același produs costă 60 lei, click aici, pe Makeup.ro, este aproximativ 38 lei, click aici, iar pe eMag este undeva la 42 lei, click aici. Nu am ajuns în niciun hypermarket la secțiunea de makeup așa că nu știu exact ce prețuri au, clar este faptul că diferențele de preț sunt destul de mari.

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu