Menu
Frumuețe

MAKEUP REVOLUTION Flawless Matte

makeup revolution flawless matte inspiration
Makeup Revolution

Am tot citit articole cu recenzii pe diferite bloguri și am văzut produsele celor de la MAKEUP REVOLUTION în multe tutoriale pe Youtube și majoritatea au o părere destul de bună legată de produsele lor. Toată lumea le cataloghează ca fiind accesibile ca preț dar calitative în același timp. Aceasta este rețeta succesului, dacă vreți părerea mea.

Paleta contine 32 de nuante

 în mare parte nude, pământii, rozalii. Mi-a părut rău (dar mi-a trecut repede) că nu am fost mai atentă atunci când am cumpărat paleta aceasta. Și asta din cauză că în momentul în care am ales-o, n-am observat că sunt doar nuanțe mate. Deși pe partea din față a ambalajului scria mare cât Rusia că „MATTE”. Mi-ar fi plăcut să am câteva nuanțe cu sidef, sclipici, știți voi, livin’ la vida loca.

Update: Ulterior am cumpărat paleta ESSENCE Crystal Power plină de nuanțe metalice, sidef și sclipici. Despre aceasta poți citi AICI.

makeup revolution look inspiration

Altfel, lăsând deoparte faptul că n-am fost foarte atentă, îmi plac foarte mult nuanțele. Chiar și așa. Sunt suficient de pigmentate, mi se pare o paletă de nuanțe potrivite pentru un machiaj lejer de zi. Dacă mi-aș da silința, sunt sigură că aș reuși să realizez chiar și un look de seară. O să vedem. Promit să mai încerc și alte combinații de culori.

Nu am fost niciodata foarte curajoasa atunci cand mi-am ales fardurile de ochi

Deși se spune că pentru ochii căprui funcționează aproape orice, mi se pare că nu mă avantajează chiar orice culoare. Repet, nu mă pricep foarte bine. Încă mă documentez în acest sens.

makeup revolution palette

Am cumpărat paleta din Auchan, din acea insulă dedicată produselor de makeup și m-a costat dacă îmi amintesc bine în jur de 41 lei. Chilipir! Dar o puteți găsi și pe Notino.ro.

Abia aștept să ne revedem!

Author Signature for Posts

1 Comment

Lasa un comentariu