Menu
Frumuețe

GOLDWELL Rich Repair

hair
Produsele despre care scriu astazi sunt produse Goldwell pe care le folosesc de cel putin 2 luni deja.

Am avut suficient timp să folosesc șamponul și balsamul Goldwell Rich Repair și să trag concluziile necesare astfel încât să vi le recomand și vouă.

Părul meu este așa cum am spus în nenumărate rânduri veteran de război în lupta dintre super blond vara și blond închis în sezonul rece și cu toate astea încă îl găsesc în fiecare dimineață atașat de căpățână și pentru asta îl răsfăț cu ce am mai bun în materie de îngrijire.

Trebuie să menționez că atunci când spun „ce am mai bun” nu înseamnă neapărat „ce e mai scump”.

Parul meu a suferit socuri chimice de-a lungul timpului

Unele dintre cele mai agresive au fost trecerile de la șaten la super blond gri. Obsesia tuturor lately și nu a fost o schimbare one shot. A fost o schimbare care a durat câteva luni. Am atins look-ul dorit în vară. În toamnă am revenit la nuanța care îmi place să cred că este cea mai apropiată de cea naturală.

Aceste schimbări evident că au produs efecte negative asupra părului. Efecte pe care încerc să le diminuez. Să le tratez atât cât este posibil cu produsele pe care le-am descoperit, studiat și folosit cu sfințenie.

goldwell dual senses
goldwell dual senses rich repair

Îmi pare tare rău că GOLDWELL nu este atât de popular în România deocamdată dar este doar o chestiune de timp până ce numele acestui brand va avea o altă rezonanță la noi.

Este practic o comoară nedescoperită în întregime atât în materie de îngrijire cât și de styling. Despre gama profesională pe care o găsim în saloanele de înfrumusețare am nevoie de un alt articol pe care să îl dedic în întregime tipurilor de vopsire ș.a.m.d.

Daca am invatat ceva de-alungul timpului?

De când tot testez diferite produse este că nu te poți aștepta la rezultate imediate acasă. Mai ales atunci când părul este extrem de deshidratat și deteriorat.

De aceea, schimb gama de îngrijire o dată la 3 luni. Timp în care părul meu se obișnuiește cu ingredienții. Să acționeze și să îi asimileze astfel încât să îmi livreze în final rezultatul dorit.

Dupa 3 luni deja schimb gama

Tocmai pentru că odată ce părul se obișnuiește în totalitate cu produsele acestea nu mai au efect. Asta pentru că la finalul acestor luni deja am atins obiectivul pentru care le-am achiziționat în primă instanță. După ce îmi analizez evoluția, trec la următorul nivel. Aloc alte 3 luni pentru un alt obiectiv.

Așadar folosesc de aroximativ 2 luni șamponul și balsamul RICH REPAIR din gama DUALSENSES de la GOLDWELL. Acestea au rol de hidratare și reparare a firului de păr. Ce am constatat eu, este faptul că șamponul nu face foarte multă spumă. Însă se activează imediat ce intră în contact cu apa.

O spalare corecta consta in doua samponari

Iar lucrul acesta recunosc că l-am învățat în urmă cu un an de la o clientă de-a mea, stilist. Greșeala pe care eu o făceam și o recunosc este că foloseam excesiv de mult șampon. La o singură șamponare, ceea ce reprezenta o irosire de produs care nici măcar nu curăța părul în întregime. Prin urmare, două șamponări, cantitatea de șampon trebuie să fie similară unei monezi în palmă.

Îmi place gama Dualsenses

 Recunosc că după prima utilizare a celor două produse RICH REPAIR, nu mi se părea că e mare diferența. Dar eu împreună cu restul lumii ne dorim rezultate vizibile, imediate cu minimum de efort. Ceea ce în viața reală nu este fizic posibil.

Mirosul este plăcut. Eu sunt adepta produselor care au un miros plăcut. Pentru că îmi doresc ca brandurile pe care le flosesc să-mi creeze o experiență. Chiar și atunci când le folosesc în propria cadă. Un alt punct forte este că nu lasă reziduuri. Se clătesc ușor atât șamponul cât și balsamul, părul nu rămâne îmbâxit. La final părul se descurcă foarte ușor, se simte mai hidratat, mai greu, mai moale.

Din partea mea GOLDWELL DUALSENSES RICH REPAIR are nota 10! Și odată ce remediez problema părului deshidratat voi încerca șamponul și balsamul ULTRA VOLUME din aceeași gamă.

Produsele se găsesc în magazinul fizic Topline sau pe site-ul TOPLINE SHOP.

De asemenea te invit să citești și recenzia Moroccanoil dând click AICI.

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu