Menu
Frumuețe

BARE LUXURY SPA

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să-ți creezi o experiență SPA direct acasă? O să-ți povestesc câte ceva despre cum poți face acest lucru posibil cu BARE LUXURY.

Un prim pas pe care îl fac atunci când dedic ceva mai mult timp manichiurii și pedichiurii este acela de îngrijire a pielii. Consider că o piele a mâinilor și a picioarelor exfoliată, hidratată, impecabilă, este elementul ce întregește procesul de mani-pedi.

Pentru aceasta folosesc kit-urile de la MORGAN TAYLOR, Bare Luxury în 4 pași. Se găsesc pe site-ul TOPLINE SHOP.

Există 4 kit-uri a câte 4 pași fiecare și putem alege dintre următoarele:
CALM – lavandă
RENEW – seaberry și kukui
ENERGY – portocală și lemongrass
DETOX – ghimbir și ceai verde

Săptămâna aceasta am ales tratamentul de detoxifiere cu ghimbir și ceai verde. Asta pentru că a trecut ceva timp de când mi-am făcut un tratament dedicat în întregime mâinilor și îmi simțeam deja pielea uscată și încărcată.

Purifying soak

Curăță, catifelează și purifică pielea. Într-un bol cu apă călduță se adaugă conținutul pliculețului. Acesta este sub formă de cristale, precum sarea de baie. Înmoi mâinile aproximativ 5 minute. Pe spatele plicului recomandă între 2-5 minute, dar fiind partea mea favorită din proces, cu cât stau mai mult cu atât mai bine.

Detox mask

Detoxifiază, oferă pielii luminozitate, revitalizează. Formula activă a acestei măști absoarbe toxinele și pregătește pielea pentru următorul pas.

Salt scrub

Exfoliază și revigorează pielea. Pasul 3 se amestecă cu pasul 2. Sarea împreună cu masca formează scrub-ul prin care exfoliem pielea, curățând pielea moartă și aspră.

Massage butter

Hidratează și relaxează. Exact șa cum spune și denumirea, ultimul pas este dedicat masajului, până ce produsul intră în piele lasand-o hidratată, luminoasă și extrem de fină.

Este genul acela de tratament foarte ușor de realizat chiar și acasă și chiar poate să creeze o experiență asemănătoare cu cea din salon.

Nu uita, oricând ai întrebări sau sugestii mă poți contacta AICI.

Author Signature for Posts

Niciun comentariu

    Lasa un comentariu